НАШИТЕ СЪВЕТИ ЗА ВАШИЯ ИМОТ

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ЖИЛИЩЕ

За какво да внимаваме при покупката на имот

Избирането на ново жилище винаги се оказва трудно приключение. То може да мине бързо и безпроблемно, но трябва да внимаваме с всички малки подробности около имота.

Голямото предлагане на пазара ни дава възможността за по-голям избор. Именно това може да ни затрудни какво да изберем.

ПОВЕЧЕ

РАЗЛИКИТЕ ВЪВ ВИДОВЕТЕ ДОГРАМИ

Дограмата-основни видове и характеристики

Когато дойде време за основен ремонт едно от най-важните неща е смяната на дограма. Целта на подмяната е да осигурим на жилището по-добра топло и шумоизолация.

Изборът на вид и марка дограма е труден процес, който зависи от личните предпочитания и планираните за ремонт финансови средства. Какви са все пак основните характеристики на дограмите и видовете дограма

Ето и основните показатели, характеризиращи дограмите:

ПОВЕЧЕ

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ НА МОНОЛИТНИТЕ И СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ

Предимства и недостатъци на монолитните и сглобяемите къщи

Важно е да се отбележи факта, че при качествено изпълнение с добри строителни материали и утвърдена строителна фирма и при двата варианта резултатите ще бъдат повече от задоволителни.

Основните характеристики и параметри, които трябва да вземете под внимание:

ПОВЕЧЕ

ПАНЕЛ, ЕПК или ТУХЛА

ТУХЛА, ПАНЕЛ ИЛИ ЕПК – какво строителство да изберем?

Какво жилище да изберем, какви са плюсовете и минусите на различните видове строителство, това са въпросите, които всички си задават, когато се насочат към покупката на нов дом.
Разберете всичко преди да направите важния избор:

ПОВЕЧЕ

ПОСТРОЯВАНЕ НА КЪЩА ОТ ПОКУПКАТА НА ПАРЦЕЛ ДО ЗАВЪРШВАНЕТО Й.

Построяването на къща е нещо ново за Вас и не знаете какви документи са Ви необходими?

В следващата статия накратко ще ви запознаем с всички етапи и процеси, през които всеки решил да си построи собствена къща трябва да премине.

ПОВЕЧЕ

3 ВАЖНИ СЪВЕТА ЗА ТОВА КАК ДА ИЗБЕГНЕМ ГРЕШКИ ПРИ ИНВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМ ИМОТ

Инвестициите в недвижими имоти могат да бъдат печеливш бизнес

Но това не е начина за бързо забогатяване, ако това си мислите. С инвестиции в недвижими имоти може да се създаде богатство,  да се осигури наследство за нашите деца и да ни помогне да постигнем нашите мечти.  В моментното състояние на имотния пазар е изключително трудно да се справим, защото пазарът е изключително динамичен и конкурентен. Без значение дали това ще бъде първата ви инвестиция в недвижими имоти или се занимавате професионално с това, предпазването от рисковете на инвестирането са изключително важни:

ПОВЕЧЕ

ВЕЧНАТА КЛАСИКА-БЯЛО И ЧЕРНО В ИНТЕРИОРА

Винаги на челните места в модните тенденции

Ако има цветова комбинация, която да олицетворява вечната класика, то това е съчетанието бяло с черно. Този контраст може да постигне неповторим естетичен ефект.

ПОВЕЧЕ

ПОЛЗИ ОТ ТОВА ДА СЕ ЖИВЕЕ В МАЛЪК АПАРТАМЕНТ

Когато ни се налага да живеем в малък апартамент трябва да забележим плюсовете и да се възползваме от тях.

Въпреки, че повечето хора смятат малко жилище за недостатък, всъщност има много ползи от малкото пространство за живот и много предимства пред голямата къща. Освен малките разходи, които изисква малкото жилище, има много начини за декорация, които могат да превърнат малкия апартамент в стилно и практично жилище.

ПОВЕЧЕ

ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ В СОФИЯ ЩЕ СЕ ЗАДЪРЖАТ НА НАСТОЯЩИТЕ НИВА 1-2 ГОДИНИ

Имотния пазар през 2019 година.

По всичко личи, че 2019г. ще донесе дългоочакваното пазарно равновесие чрез баланс между търсене и предлагане при запазване на стабилни цени на имотите. Това ще задоволи незадоволеното търсене от предходните години и ще даде по-голяма увереност на пазарните участници да сключват сделки. 

ПОВЕЧЕ

ПОКУПКА НА НОВ ДОМ

Кога е правилния момент да закупим собствено жилище?
Вековна традиция е, че българите си купуват жилище. Банките все още отпускат ипотечни кредити при добри условия, като могат да финансират сделката до 80%. Ако имате постоянна работа, може да проверите в банките условията и да потърсите подходящ имот.  Обикновено вноската е колкото месечния наем на едно жилище. 

ПОВЕЧЕ