НАШИТЕ СЪВЕТИ ЗА ВАШИЯ ИМОТ

3 ВАЖНИ СЪВЕТА ЗА ТОВА КАК ДА ИЗБЕГНЕМ ГРЕШКИ ПРИ ИНВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМ ИМОТ

Инвестициите в недвижими имоти могат да бъдат печеливш бизнес, но това не е начина за бързо забогатяване, ако това си мислите. С инвестиции в недвижими имоти може да се създаде богатство,  да се осигури наследство за нашите деца и да ни помогне да постигнем нашите мечти.

ПОВЕЧЕ

ВЕЧНАТА КЛАСИКА-БЯЛО И ЧЕРНО В ИНТЕРИОРА

Ако има цветова комбинация, която да олицетворява вечната класика, то това е съчетанието бяло с черно. Този контраст може да постигне неповторим естетичен ефект.

ПОВЕЧЕ

ПОЛЗИ ОТ ТОВА ДА СЕ ЖИВЕЕ В МАЛЪК АПАРТАМЕНТ

Въпреки, че повечето хора смятат малко жилище за недостатък, всъщност има много ползи от малкото пространство за живот и много предимства пред голямата къща. Освен малките разходи, които изисква малкото жилище, има много начини за декорация, които могат да превърнат малкия апартамент в стилно и практично жилище.

ПОВЕЧЕ

Цените на имотите в София ще се задържат на настоящите нива 1-2 години

По всичко личи, че 2019г. ще донесе дългоочакваното пазарно равновесие чрез баланс между търсене и предлагане при запазване на стабилни цени на имотите. Това ще задоволи незадоволеното търсене от предходните години и ще даде по-голяма увереност на пазарните участници да сключват сделки. 

ПОВЕЧЕ

Покупка на нов дом

Вековна традиция е, че българите си купуват жилище. Банките все още отпускат ипотечни кредити при добри условия, като могат да финансират сделката до 80%. Ако имате постоянна работа, може да проверите в банките условията и да потърсите подходящ имот.  Обикновено вноската е колкото месечния наем на едно жилище. 

ПОВЕЧЕ

Цените на недвижимите имоти растат

През последните две години цените на недвижимите имоти поскъпнаха значително. Най-много това се отрази в София и големите градове. Но за балон не е реално да говорим. Други са факторите, които повлиаха на цените. Това са достъпните кредити, ниския лихвен процент, развитието на икономиката, повишаване благосъстоянието на хората, ниската безработица.

ПОВЕЧЕ