ОТКРИЙТЕ СВОЯ НОВ ДОМ С НАС

Доверете се на опита и професионализма

ДЕЙНОСТ

НЮХОУМБГ ЕООД е създадена през 2009 г. с основен предмет на дейност – търговия с недвижими имоти. Вече повече от 10 години недвижимите имоти са наша страст и ежедневие. Всеки ден ние работим усърдно, за да направим възможно най-добрата сделка за Вас, нашите клиенти. Утвърдени сме на пазара на имоти като професионалисти, като нашият екип от брокери се отличава с коректност и лоялност, висок професионализъм и компетентност.

Специализирани сме в покупко-продажби и отдаване под наем на всякакви имоти във всички райони на София.

ДЕЙНОСТ

УСЛУГИ

УСЛУГИ

Фирмата предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем и наемане на недвижими имоти. Отличаваме се с професионализъм и коректност и това ни прави предпочитан партньор сред клиенти и колеги. За нас е задължение винаги да предоставяме качествено и коректно обслужване. Това е в основата на дългосрочните ни отношения на доверие с клиентите ни.

КЛИЕНТИ

Работим с дългогодишни свои клиенти от самото си създаване, защото се отнасяме с цялата отговорност и уважение към техните интереси.

Всеки клиент естествено иска сигурност и коректност. При нас той я получава. Работата ни със сериозни водещи банки ни помага да оказваме и помощ при кредитиране и застраховане. Нашите консултанти са от динамичен тип. Ние сме редом с клиента, преди, по време на и след сделката с него. Той получава добре обмислени съвети по архитектурни, интериорни, технически и административно-правни въпроси. Kлиентът ни не остава сам в сложният процес на покупко-продажбата. Във всяко наше действие има мисъл за него, като част от екипа. Защото заедно постигаме успеха.

Нашите клиенти са наши партньори. Ние гарантираме качеството на предоставяните от нас услуги и спазваме поетите обещания.

КЛИЕНТИ

ЕКИП

ЕКИП

Днес агенцията разполага с перфектен екип от опитни специалисти, хиляди доволни клиенти и безценни партньори.

Разполагаме с голям брой имоти от всякакъв тип – апартаменти, къщи, вили, бизнес и инвестиционни имоти, земя. Оставаме на Ваше разположение за всякакъв вид сътрудничество, заявки за възлагане или оглед.

Работата с нашата Агенция ви гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето на недвижим имот.